Choď na obsah Choď na menu

Kto klame? 

 Určite ste už všetci počuli o rôznych teroristických útokoch. Tieto útoky sa  uskutočňujú v svetových metropolách, jednoducho povedané, v mestách, kde je  veľa ľudí. Kým sú vykonávané? Prívržencami islamu. Odvolávajú sa na svoju  vieru, no pravda je taká , že svoje náboženstvo si trochu pozmenili.                  

 Ale ďalej sa objavujú nové správy o tom ako Spojené štáty americké, Veľká  Británia a Francúzsko vyzbrojujú teroristov zbraňami.  Čomu máme vlastne veriť? Je možné veriť dnešným reportážam a spravodajstvám? Príde mi to tak, že spravodajstvá naschvál odhaľujú  len určité správy. Napríklad z približne 14 útokov o ktorých som sa dočítal za rok 2015 a 2016 boli v televíznych správach odvysielané iba 4. A to o zostrelení lietadla v Rusku, teroristickom útoku v Francúzsku, v Belgicku a v USA. Ostatné krajiny v ktorých sa taktiež odohrali tieto útoky boli väčšinou tie zaostalejšie a menej známe, no pýtam sa, má v tomto svete vlastne každý ľudský život takú istú - nevypočítateľnú hodnotu? Obávam sa, že nie. V dnešnej dobe vyhrávajú tí, ktorí majú silnejšiu armádu, viacej peňazí.  Existuje ešte vlastne demokracia? Sme ovplyvňovaný zo všetkých smeroch. V televízii sú to podprahové signály, v reálnom svete nám sľubujú nesplniteľné a my vždy uveríme. Ak ste to postrehli, hovorím o voľbách. Ľudia po celom svete hovoria koho sme si zvolili do parlamentu. Uvedomujú si to iní no my nie. Žijeme v demokratickom svete, ale je v skutočnosti demokratický? Winston Churchil o demokracii povedal: "Demokracia je najhoršia forma vlády - okrem všetkých ostatných, o ktoré sa občas ktosi pokúšal."  

Na záver chcem povedať len toľko, že mám vážne pochybnosti o spravodlivosti a pravdumluvnosti ľudí a hlavne tých vyššie postavených. Verme len tomu čo vidíme na vlastné oči a naopak neverme všetkému čo počujeme od nedôveryhodných zdrojov. 

lie.jpg

 

 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.